Kollar igenom gamla bilder


Det är alltid såååå kul att kolla igenom gamla bilder, men inte lika kul på världens segaste dator. Det blev helt enkelt bara en bild- på en tårta och Stinas hand. Ser så god ut! (handen alltså)

Underhållning när den är som bäst

Klippen talar för sig själva, så jäääääävla kul! HAHAHAHA


Spaced out

Hej! It's been a while, jag vet. 
  Idag skulle bli en pluggdag, men när det vankas nationloppis så kan man ju inte tacka nej! Mycket fina kläder fanns det, och både jag, Lisa, Stina, Hanna och Martina fyndade lite billiga studentkläder. För min del blev det följande.


 fyrtio och fem kronor fick jag ge för alltihop, inte världens förlust inte!
 

Sjuk

Att vara sjuk måste vara det tråkigaste som finns. Legat i sängen hela dagen, dvs typ 12 h!!! Tur i alla fall att man inte har typ kräksjukan, hade ju varit 100 ggr värre. Förhoppningsvis kan jag gå till skolan imorn, inte säkert dock. Just nu är jag inne och spanar på tradera lite. Var sugen på dessa skor, men de gick från50-260 och tar slut ikväll så blir troligen ingen affär för min del. Även om de är billiga så skulle man betala på något konstigt vis så pallar inte. Nu ska jag ligga lite till i sängen och göra ingenting. Hejdå!
 

Värme och kyla

När jag ligger här i sängen och funderar över om jag verkligen orkar hoppa på cykeln i kylan med mensvärk på köpet för att gå och träna så inser jag var min syster befiner sig just nu. I 33gradiga Thailand. Fyfan, hade inte suttit helt fel. Aja, jag får väl ligga kvar i sängen och låtsas att det är varmt ute. 


Smalhet

I dagens samhälle är kroppsidealen snarare åt det smala hållet än åt det tjocka. Att säga till någon att den är tjock skulle aldrig falla en snäll människa in. Det säger man snarare för att vara elak i såna fall. Men. Här kommer det som gör att jag tog upp det här med kroppen från början: Att kalla någon för tjock är inte jusste, men att kalla någon smal, är det så mycket bättre? 
  Jag har sedan läge haft ett komplex (inte jättestort) över att jag är så smal. Min smalhet är inte något jag själv valt, och visst, jag känner mig inte nödvändigtvis ful, och jag skulle helt ärligt inte hellre vara överviktigt. Men sen så kommer de där kommentarerna "shiiit va smal du är!!", som inte är till för att ges som komplimanger, utan bara för att det är viktigt att påpeka det redan uppenbara. Visst, jag tar inte åt mig av när någon säger sånt, för det vet jag ju redan själv, men jag har börjat fundera på det på sista tiden. VARFÖR säger folk såna komentarer? Alltså, egentligen, vad är det för mening med dem? Vad är det man vill påpeka med att säga sånt? Vill de säga att "euw, det är fult att du är så smal" eller vill de säga "du ser ut att må dåligt, vill du ha lite mat?" Haha. Vet inte varför jag hakat upp mig så mkt på det här, men jag bara känner att det är lite konstigt hur många smal-kommentarer jag fått.

Det var allt från mig idag- vi höres!

 

Har ni sett?

Jag, Amanda och Stina var som sagt var ute på stan igår, och kolla vad vi hittade: massor av uppsatta pärlplattor! Har ni sett dem? Det finns säkert fler än de som jag tog kort på, så håll utsikt! Hoppas de får sitta kvar, assöta ju!

Två fina tjejor det där! 
 Vi såg nog fler plattor oxå, typ nån på lampan i mitten av stora torget och vid st per mm :)

Nu: Försök till plugg och sen Hollywoodfruarna på 3an, behöver ju få lite kunskap om hur jag själv kan bli lika lyckad som dom!

American goodies

Träffade Amanda och Stina på stan igårkväll. Vi hade det supermysigt! De ställen vi tänkte käka på var stängda och resulterade i ett väldans framochtillbakagående och mat på Crêperie Limoni och fika på Hugos. Crepen var god, men för pepprig, vilket den inte hade varit om Daniella gjort den, ellerhur Dani ;) På hugos blev det för min del gott men dyrt amerikanskt godis. Mmmm, sitter och äter skittles nu. Nu ska jag plugga, hare!




De sista ä sååå goda, de ska jag lätt baka!


Tidiga mornar

Jag var uppe tidigt idag, kl 09.30. Wow. Känner inte att det kommer bli nice att gå upp 7 på mån och tisdagar, men samtidigt har jag sovmornar till 10 på ons tor fre så det funkar väl. Skolan är som sagt något ja iiiinte ser fram emot, nej, har helt tappat den rytmen. Men man kommer väl in i den igen antar jag.... Snart ska jag försöka plugga, men först, lite sommardrömerier.
 I sommar tar jag studenten = Läskigt men kul. Efter det ska jag och Rosanna någon gång i Juli åka europa runt med tåg. Träffa nya människor, se nya platser, gå runt i sportbh utan smink, bara ha på sig shorts och linne, svettas av värmen (ja jag ser fram emot det då frysa i den här kylan suger), dricka somriga drinkar, flirta med utländska boys, bo på billiga hostels med knarriga sängar, äta asbillig lunch, äta dyr lyxmiddag, bada, sola, festa, ta foton, gå hem mitt i natten utan att frysa, åka vidare till nytt ställe, göra allt om igen på en ny plats. Åh, it's gonna be amazing!






Nu: Plugg....

 

ingen skollängtan

Sitter här och försöker vara duktig genom att plugga lite. Fybubblan vad det är tråkigt. Hur tusan ska det gå när skolan börjar på onsdag? Förmodligen så handlar det dock inte om att jag ogillar skolan i sig, utan en viss lärare och ett visst ämne. Det jag försöker göra nu är att skriva en uppsats om kläderna under medeltiden. Det är så jääääkla tråkig! känns som en enda gröt  skallen. Faktan är hullerombuller och inget är bra. Åh, varför måste detta göras? Bläääääowwwwwwwww.......Det finns sååååå mycket mer jag skulle kunna göra nu som är mycket roligare, sy, duscha, tom städa rummet! Men att plugga behövs ju. Uppsatsen ska snart in, jag har knappt börjat och under veckan som kommer finns ingen tid. Måste plugga. MÅSTE PLUGGA. Fast orkar inte. Hej facebook

medeltiden - medeltiden. Kvinna från 1100-talet.Vadfan är du så glad över lilla medeltidsmänniska? Att du slapp skriva sånna här tråkiga uppsatser? Förstod nästan det. 

medeltiden - medeltiden. Man från 1100-talet. Så här kommer läraren se ut innan hon mördar mig för att min uppsats är så dålig..

Nyår

Hade en mycket trevlig nyår, med mycket treligt folk! 2013 är här, känns konstigt, men bra :) Tänker inte hålla på med löften, då jag ändå bara glömmer bort dem ^^ Här kommer lite bilder på två snyggingar, och sen på en jäkla massor av fyverkerier!

 

RSS 2.0