Packin' for the big city

Yupp, imorn smäller det, den efterlängtade resan tillsammans med en uppsalabo och en amerikanare börjar komma allt närmre inpå. Imornkväll kommer jag sitta på ett antaglligen ganska litet och omysigt hotellrum, i det gansak stora och mysiga kvaret Notting hill. Få jävla mycket glädje och erfarenhet. Bli av med jävla massa pengar. Men vaffan! Totally worth it!


Inte helt fel ska det bli att få fora nyår nån annanstans än i lilla Uppsala!

Dan före doppare dan

Måste säga att jullovet har startat riktigt bra, med att ha träffat stephanie och hampus, som jag inte sett på evigheter!
Idag dock, så har jag bara städat och bakat, och fy fan vad trött man är nu och alla i familjen är assura. skoj.  Men det är ju jul imorn så då ska jag bara slappa. Helt ärligt är jag inte superpepp faktiskt, tråkig som jag är.

Har en massa bilder på kameran från olika tillfällen men orkar inte lägga upp dem nu, så jag avslutar med att söga
God jul!

music in my ears

Med julklappshoppingen avklarad och en veckas stenhårt plugg framför mig, sitter jag nu och är glad över mina koss hörlurar. De gick sönder för ngra veckor sen, och kostar typ 300:- nya, så var inte supersugen på att köpa nya. Då gick jag istället bara in på hemsidan  och reklammerade dom, utan kvitto, och fick nya lurar hemskickade! Bara att sätta fast o sen är dom som nya! Awesome ! 
Ngt annat som är awesome är mitt inslagspapper jag inhandlade på rusta för ngra veckor sen, 15:- för 5 m, assnyggt!


Hörlurarna och pappret. Nu har ni fått veta något mycket viktigt och intressant! hah

*stars*

Shit pommes.... Slutar skolan om två veckar, Julafton är om 2 veckor och tre dagar, åker till london om 3 veckor. Mycket att tagga för!! :D 
Jag har ryckts med... tyckte trenden var lite barnslig, men nu gillar jag det. Stjärnor på allt. Böah. Kanske blir ngt att shoppa i London?

Nu blir det massa plugg till allt det hårda arbetet som ligger framför mig. Pust

Bild frppn google

Christmasspirit

Woap woap!!
Kom nyss hem från boländerna där jag kirrat lucialinne och tre julklappar. Nu har jag fixat 7 av 10 julklappar och wn till ska jag snart fixa genom att skänka pengar till barn. Söt styvpappa man har som BARA önskar att andra får det bra! 
Igår var jag med felicia en stund på kbällen och myste lite, sen när hon gått satte jag mig o ritade lite, vilket jag inte gjort på ett tag, ritade av en bloggerska, vet inte om det vart så likt men, här är bilden:




Denna ritade jag av :



Hennes bakgrund var så tråkig så la till lite snabbt ihopritde blommor ^^
Här e hennes blogg

Still longin för londin

Ammagaaahd! Under en sjukt boring fredagskväll som igår, kunde jag inte bli mer pepp på london!!! Åker dit om fucking 26 dagar!! Det är inte så jävla mkt alltså !! Tiden kommer flyta på, och om 21 dagar är det juuuuul!!
Åååh.. London... Shopping like heell yeah, musicals, new years eve, awesome friends. Gonna be soooooo amaaaazing!!!!


Sååååklart går det inte att lägga upp mitt fina london collage... This is why I never blog anymore -.-

RSS 2.0