Skansen i sepia 2

Bilduppladdaren var lite sepia igår, så att säga... Hahaha , här kommer fler bilder, sen finns det en jävla massa fler.. Undrar om jag ska dryga och lägga på dessa på fb?










Björnarna var ju lätt bäst, och sen vargarna när de äntligen vaknade till!
 Nu känner jag att dessa inlägg vart lite depp, så har får ni ngra fina påfåglar som det fanns många av också!



Puss

Skansen in sepia

Hej! It's been a while! Har absolut inte haft tid för bloggning, har haft så sjukt mkt i skolan, och tyvärr tror jag inte det kommer förändras de senaste veckorna....

Igår hade jag en jävligt najs utekväll i Sthlm tillsammans med bästa Moa och Amalia, och det är så man ska leva livet! Äventyr för hela slanten!

Skansen besökte klassen i onsdags, och jag tänkte lägga ut lite sepiabilder, bara för att.
(De andra kommer på fb i guess)







Åh, såklart är det ngt fel nu, så det gickbara att lägga ut några bilder -.-

April

Hej jag heter April. Eller nej det gör jag inte, men jag känner mig som om jag skulle heta det. Just nu känns april månad ganska värdelös, pmsväder, trist, och deprimerad. Känner mig likadan. Känns som att de flesta k'nner likadant. Skolan suger ganska bad, och man hittar inte orken till det roliga. Just nu försöker jag skrva filosofiuppsats som ska in snart. Det går sämst. Hatar att filosofera. Bajs. Åh. Fan. Hur ska man sätta igång? Ngn som har tips på hur man börjar? Eller ännu bättre, någon som känner sig manad att skriva hela skiten åt mig?



Någon som vill bjussa på en resa lång bort härifrån?

Bye bye french, now you can go f*ck yourself :)

Nu är franska nationella avklarat och jävlarimej vad dåligt det gick! Nu går det i alla fall inte att ändra på , om detta inte är en dröm dvs. Är detta inte en dröm så finns det inte så mkt att göra. Ingen idé att hänga läpp liksom.Fyfan vilket snuskigt uttryck. Hänga läpp. Vem ska hänga i läppen? 

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Jag känner att jag vill ha på mig något festligt imorn men garderoben och vädret ropar nej. Jag känner att jag borde plugga då jag ligger efter i allt, men kroppen säger nä. Är så jävla trött. Skyller på att det är franskan som sugit musten ur mig. Fuck you french!
Får sitta och drömma mig tillbaka till den perfekta natten istället.


Min nya bakgrundsbild

Tips

Dör av trött?
Jag dör av det här spelet. Så jävla äckligt men så jävla kul. Bra i pluggpausen.

www.totaljerkface.com

Fykiskt störd

Tanken på hur extremt myccket plugg jag har och hur extremt snabbt tiden går har gjort mig fykiskt störd, som min lillebror så fint myntat det.
Idag när jag var ute såg jag en hartass. Bara så ni vet. EN HARTASS!!! INTE  EN JÄVLA HARE, UTAN EN HARTASS!! VAR FAN ÄR HAREN DÅ?!?!?!!?
bara så att ni ska förstå EXAKT hur det var så har jag gjort en mycket fin illustration av det hela. Nu ska jag nog ställa mig i duschen och sjunga min senaste, helt egenskrivna låt- "jag gråter ba i duschen"


Varsågoda, nu vet ni hur jag mår. Hejdå.

Space

Gårdagen spenderades med halvapriset-shopping på stadsmissionen, införhandlade bebiskläder, två tröjor för en tjuga styck, skivor och en t-shirt som gjordes om tiill en rymdtopp. Sedan vart det hundtrimning, pyssel och film. En bra kväll, men tid som gick för fort. Idag ska jag även hitta på en jävla massa saker så som plugga, baka, städa och hälsa på nyfödda fabian <3 Hoppas tiden räcker!


En t-shirt och lite målarfärg blev till en rymdbandeau, för stor i ryggen och för liten i bysten. Fuck. Men men, trycket vart jag iaf nöjd med !

Help, please!

Dilemma 1: Denna månad- Inte rikaste veran i världen.
Dilemma 2: Provade en top på gina idag för 99:- Köpa/ Inte köpa?

Är den värd det? 
+ den har grymt tryck
+ den är fett verig
+ den är relativt billig
+den satt bra

- man kanske tröttnar på trycket
- om massor andra köper den är den inte så verig längre
- den är inte så billig med min budget
- den är väldigt kort, hur ska man använda den?

HELP PLEASE! 



Fashion against aids

Åh, älskar faa kläderna som kommer till hm i vår. Kommer bli rusning efter dem och jag vill ha dem! Såg biild på google:


I see jesus and judas making love



1. Mattor på marken... så fiiint...//2. tårta jag bakade till syster på 21års dagen //3. flätan jag pryddes med här om dagen.//4. Nya örhängen och halsband och gammalt läppstift.//5. fastsydda knappar på koftis//3.muffisarna jag och daniella åt igår.

Nu ska jag kolla lite vänner, sedan städa lite, sedan dhw, och inte göra de saker jag borde göra! Men wtf, det e ju ändå lov


RSS 2.0