Bekräfta att ni inte är en maskin- Berlin genom mobilen

Jag låter bilderna tala för sig själva med enda kommentaren att Berling var fantastiskt.


 

Redo för Berlin

Nu har både Euro och resväska plockats fram - kan inte torsdagen komma snabbare så att vi kan sticka?!


Att vara eller inte vara känd

Har precis skrivit klart ett utkast till en uppsats. Orkar inte läsa igenom den, trots alla hundra stavfel och konstiga meningar som den säkert innehåller. Den handlar i alla fall om en Josephin Baker, och varför inte hon är kändare (exotisk dansös, tolv adoptivbarn, undercover agent mm). Men samtidigt som jag ställer mig den frågan så verkar hon ju inte alls okänd. Aja, något logiskt pladder fick jag väl i alla fall fram!

Hon är cool.








2300 kr

På måndag ska svenska kronor bli till euro som ska användas i Berlin på torsdag. Projektarbetet som jag har jobbat som en galning med ska även visas upp och projektrapporten måste skrivas klart. Imorgon ska jag skriva kultur och idéhistoria-uppsats, vilket jag ser mycket fram emot. Eller inte.
 Denna lördag har i alla fall spenderats med mor min i huvudstaden. Två studentklänningar hittade jag nästan direkt, nu gäller det bara att välja. Ett par beiga skor blev det även till. Jag är såå nöjd med mina klänningar, kan nästan säga att jag älskar dem. Åhh, materiell kärlek <3

Nu blir det till att sova. Godnatt

Inte min pluggvecka

Denna vecka har plugget inte gått bra alls, de två prov jag har haft har känts som jag klantade till rejält. När jag sitter hemma så kan jag inte fokusera på läxorna. Nej, inte min pluggvecka helt enkelt. Men lite goda nyheter har jag så det är ju kul;
  • Våren börjar äntligen dyka upp
  • Jag har fått ett mail om att mitt paket med klocka och nagellack är på väg
  • Det är imorgon endast en vecka kvar till Berlin
  • Hittade en Beatles-Lp i mammas samlig
  • På lördag drar jag till huvudstaden för att försöka finna studentklänning




    (Alla bilder tagna från Google)
 

KALAS

Idag är det sängliggande för hela slanten. Hatar att vara hemma sjuk, fast vem gör inte det egentligen? Det som behövs göras är plugg, men det finner jag ingen kraft till, så det blir istället bilduppläggning från i Lördags i stället. Mathilda fyllde 19 i fredags och skulle såklart firas! En hel del bilder blev det, men inte supermånga tillräkligt bra för att lägga upp hehe. Här kommer i alla fall några på mina fina vänner!


skulle inte banga

på en sån här just nu...
Tumblr_mkw57jmhbs1rk1s5xo1_500_large

När man cyklar

på en rensopad gata, då börjar det kännas som vår! 

Hoppas att vädret bara blir bättre och bättre snart, för enligt väderleksrappoerterna bådar det gott för nästa v!

Bästa affären

Taklampa Jorden
Spikavtryck
Spel fingerfotboll

T-shirtpennor
Origamiark

Golfset för toalett
Är TIGER, som har exakt allt man kan tänka sig, från théer till toalettspel, så himla awesome, den ska lätt besökas i Berlin!!

Låt oss måla den blå, allt är bättre än grå

Tråkigt väder ute idag. Hoppas som alla andra att våren kommer snart. Fram till dess- 
plugg plugg plugg.

Lite sånt här efterlänktas

Happy lights

Idag ska man hinna med mycket, städa rum, städa toa, plugga religion, plugga engelska, rensa garderob och gå ut med vänner sen på kvällen. Har en känsla av att datorn kommer göra så att jag hinner med 30% av allt detta. Men det gör inget, för snart ska vi till Berlin och jag är TAGGAD! 
Hehe... Jag känner att man alltid måste ha en morot i vardagen, och nu när Berlin är 2.5 v bort så är det nog den bästa moroten nu!

Här kommer lite radom-bilder, för det gillar jag!


Handjämförelse,öga, nya gardiner, ny kjol, glada lampor och ögat igen.

RSS 2.0