En ganska så jävla snygg kompis man har.

Sminkade, fotade och redigerade Klara idag. Mer bilder kommer garanterat. För hon är så galet snygg! Hihi.


Håller ni med eller vad?
 

det här tycker jag


var mycket fint!

Brev

I dag väntade två bre på mig där hemma. Ena var med handskriven text och brunt knakigt papper. Sånna brev är enligt mig av den bästa sorten . I det brevet låg detta:


Det kanske ser ut som en leksak, och det är det också. Dessutom kan den prata och så fick man med en liten bok där man kan lära sig ord som "apple" "horse" etc!
 Varför jag köpte den från Tradera är för att man kan göra såna här med den :

(Bild från google, min bakgrund på tejpen är röd)

Dessutom gick jag idag på stan med Lisa och Daniella för att köpa en present från oss och Stina tilll Emma. Awesome blev den! Dessutom kunde jag ju inte låta bli att shoppa något till mig själv, och det fick bli den här kappan:

Nu ska jag snart på dans, Höres!

växa upp

Nej, det där med att växa upp känns lite läskigt faktiskt. Fast man märker av lite småvuxna saker här o där i sina vrår, så känner jag mig ändå inte vuxen. 18 bast. Nee, så mycket krav. Det känns coolt att vara stor. Men ändå lite läskigt. Lite läskigt att fundera på framtiden. Usch. Eh, jag funderar så långt fram som till nästa barnbidrag, när kommer det? Ja, för mig kommer det nog alltid heta barnbidrag.

Teckning

Har nu suttit en stund och ritat en ny teckning, såhär blev den (fick ta i lite extra kontrast för att få den att se bättre ut, blyerts blir så glansigt på kamera ^^)
Ganska nöjd iaf!

Nu ska jag baka och laga mat inför kvällen! Ciao!



Lite annorlunda egobilder

Bildbomben fortsätter. Med Egobilder på mig!!



Rumpa

Om rumpa våre ett svärord, så passar det mkt bra in i situationen. Känner mig riktigt rumpig just nu. Har prov imorn, kan ingenting. Asså ingenting typ. hur mkt jag än nöter så ba bläääääääääääää. Rumpa. Åh. Sen har jag oxå engelskaredovisning o den kan jag ju inte heller. Livet är riktigt rumpigt just nu. Riktigt rumpigt.

Old times

Kollade igenom gamla foton igår. Ibland är det typ det bästa som finns. Hittade massa fina bilder på mor min som liten, en bild på min far som typ 20 årig och flera på mina morföräldrar. Så fina.

Give me some inspo please!

Hej! Sitter o spelar lite egenskrivna låtar just nu. Shit va extremt coolt det kändes att säga "egeskrivna låtar" men så coolt är det faktiskt inte. Låter inte så vidare bra, haha.
 Jag är sugen på att riiiita, men vaad?? Help please! kan ni inte ge idéer på vem/vad jag kan rita som verkar kul? Behöver en bra bild att rita av, typ  som twiggybilden!


Var nyss nere på Stadsmissionen, inte överdrivet impad av sakerna som fanns, men blev väldigt nöjd över mia nya vantar någon suttit hemma och stickat för lilla mig!


Nu ska Gunilla Person städa mitt rum. Nej Jag ska göra det menar jag! Shit, håller knappt reda på vem som är vem längre, måste vara för att vi e så sjukt lika!!



Vem är vem egentligen? :O

SCB

Det märks att man tycker plugg är tråkigt när man går in på SCB och söker på hur många som har ett visst namn.
"Det finns 2 kvinnor som har förnamnet Vera Linn "
Omg, vem är den andra?!

"Det finns 1 man som har förnamnet Barbapappa" Åh, superkul! HIHIHHIH
"Det finns 5 män som har förnamnet Awesome" Okej, det var typ det mest awesome ever!! :O
"Det finns 26 män som har förnamnet Annika. Av dessa har 4 namnet Annika som tilltalsnamn." HihihihihHIH!!

Bara jag som tyckte det här var hyperkul? Mihihih.....inte? sök du också !http://www.scb.se/Pages/NameSearch.aspx?id=259432
Nej nu Vera Linn, bara 3 sök till, sen plugga!! HEJ SVEJS

Mobilbilder

Var ett tag sen jag uppdaterade med bilder nu, så här kommer lite mobbe-pics, en del naturliga och en del s.k sönderredigerade ! ;)


En awesome Chokladfonu hos Amandis igår!

Min demon till hund

Hawaiivovve, finklädd på mors födelsedag

Insåg att det fanns film i min kamera, 4 bilder kvar, sen ska den lämnas in!!

Ett fint höstträd utanför mor mins hus

Gullekatt hos amandis!!!

Fina pärlplattisar gjorda i Storvreta

Sexywomenwithchocolate.com

Saknar lite det rosa håret...

Sminkade ögonen i rengbågsfärger till anadoras fest förra veckan

Gjorde en cheescake med Ulf, Cheesen glömdes i kylskåpet

Glow in the dark kondom som sprack när den skulle bli ballong

Frukt- och chokladspett

Ännu fler sötisbilder på vovven finns i mobilden

Vore nice om man kunde sova såhär!

Känslan av...

Att inse att man kommer behöva sitta uppe till 3.00 i natt för att ens bli nära till klar med Pmet som ska in imorn... Fyfabian, känns inte helt okej. Känns typ lika dåligt som känslan av att det bara blir kallar och kallare ute. Inte ok.

Sånna här bilder ligger i min dator av någon helt spec anledning. Typ för att bilder bara sparas lite hipp som happ när man kopierar texter mm. inte helt ok det heller.

RSS 2.0