Busy

Hejhopp
sitter just nu och försöker plugga. Skypear med hampus istället. Hade planer på att lägga ut massa saker jag shoppa i london etc, men Anadora har mitt minneskort -.- 
nu måste jag fortsätta skypea, ses senare! Ciao!

hair

Sitter och ritar lite, fast jag egentligen verkligen boooooorde plugga... Men hallå, det är ju fredag, och plugga är ju faktiskt skittråkigt!?
Har ständigt ett sug efter en förändring i livet, en sådan förändring som nedan:


Är ytterst sugen på brunt hår alltså... Är  så trött på det blonda, samtidigt som jag inte vill "bli av" med det.... haha dilemma! xD

Love on top

Är kind of stuck. Hon hrr typ hänfört mig med sin snygghet, röst och moves. Eller nej jag hatar henne. Varför kan inte jag få ha hennes talang och skönhet?
Kan titta på dessa flera gånger i rad!


Smiley

Hejjj! 
En bra dag idag. Bra dag. Gick ganska bra i skolan, överlevde iallafall. När jag sedan kom hem blev det en bra promenix med hunden, sen brev i boxen, och woops så har man Rihannas senaste skiva ! Vann den i en tävling Nivea hade på Fb! Glad tjej ;)


Snygg girl

In my bag

Hallop! Kollade nyss bilder/la upp bilder på fb, och fick då flashback om hur bra London egentligen var! Så jävla nöjd, har bara inte insett det än! 
Köpte en ny väska i London, som ni inte kommer få se så mkt av här, utan istället vad den innehåller (som jag också köpte i London! )



Magazine- steph's old, Coca cola lipsmacker- 1£ Primark, Passion fruit body lotion- 5£ Body shop, Ring- 5£ Portobello road market,  Errings- 3£ Accessorize, Parfumes- 11,5£ Boots, bag 10£ Primark

Love <3

Calming down

Shot. Varit ett spejsat jullov kan man säga, därav den extremt dåliga uppdateringen! Jag lovar att när jag orkar så ska ni få veta lite om London, just nui kan jag bara säga att det var sjukt awesome!! Nu ska jag njuta av de sista dagarna på lover, träffa kompisar och göra absolut ingenting!!

RSS 2.0