Gotland

Uppdatering har varit terrible, men jag har verkligen inte pallat. Känner inte för någonting just nu, speciellt inte att skolan börjar snart. Imorn ska jag till Gotland, det ser jag i alla fall fram emot!
Jag har haft ett flertal mål denna sommar, varav ett var att sy en massa saker. Det har jag absolut inte gjort. 
Jag har ett vinrött tyg jag tänkte sy en kjol av, men vet inte riktigt modell, vad tycker ni, nr ett eller nr 2?



Bilder från google

en kort en från mobilen

usch.När.blev jag så här mainstream? Har köpt en cool, jättehipp mobil, med touch och allt, vilket gör att det jag skriver blir helt fuckar, eftersom jag aldrig skulle köpa sånahär nymodigheter. Jag tyckr hittills att den e ganskq nice, men hatar att knapparnq sitter så.nära varqndra (speciellt punktknappen och mellanrumsknqppen) så.ni.härmed.förvänta.er.sms.med.punkt.som.mellanrum.och.q.istället.för.a.punkt.
Dessutom har jag handlat för första gången på hundra år på en affär som inte har orden segond och hand på skylten över dörren. Är fortfarande i chocktillstånd.
Vet inte.om det e.mej eller mobilen det e fel på, men bilderna som skulle upp nu vill inte komma fram. Fuck it, ni son har.en fungerande stenåldersmobbe, håll er till den, den e fan mycket .bättre. PUNKT

Hemma igen

Lovet rinner iväg, utan att verka för deprimerad, så måste jag säga att jobbet hittills varit det roligaste på hela lovet.Tyvärr har jag inget framöver att se fram emot (förutom vänner) känns bajs.

Kom nyss hem från 5 dagar i Närke & öster-/västergötland, kul och träffa släkten, och även att se en del fina platser, dock så vart det lite långtråkigt, och det är skönt att vara hemma och chilla med ny mobil, vänner och nilart.

Lite fina bilder kommer från turen någon gång iaf! :)

Hahah gjorde en frukt nail-art x)

Black and white







Dessa tre fick jag för 36 kr. Nöjd tjej!

Kändisar

Nu har vi i bussigtgruppen blivit kändisar.
Så kända att gubbarna och tanterna kommer förbi ständigt för att se efter vad som pågår i deras lilla busskur.
Så kända att vi blir förfrågade att måla en fondvägg i en bussgubbes vardagsrum.
Så kända att en kvinna frågade om det var jag som var med i tidningen.

Yes, det var det. Vi på första sidan på UNT.


Jag kan skriva autograf om du vill.


RSS 2.0