Johnny

Igår sålde jag äntligen teckningen som min arbetskamrat ska ge till sin man, 600 kr rikare check! 
 Riktigt kul att rita åt folk, känner mig som en riktig konstnär! Fast måste säga att det är ännu roligare att rita något man verkligen vill. Därför gjorde jag en liten snabb Jack Sparrow som blev rätt bra. 
 
 

Ett vackert bröllopspar, en kort cheerleader tröja och en indisk tårta


Kan se ut så här
 

Visst är de vackra mina vänner? (Daniella gjorde tårtan och Lisa var den som tårtan fick, så vi låtsas att de också är med på bilderna) Ellerhur?
 




En avskedsmiddag






Utan en enda bild på den som avskeden riktades mot. Känns lite elakt, vet inte vad jag tänkte. Men nu har min syster rest iväg och verkar ha det fantastiskt bra i Australien.
 

Blåvitt

Sprang ner på Stadsmissionen för att lämna in lite saker. Kom såklart inte hem tomhänt. För dom som känner mig så är det ganska självklart att om jag går på second hand så blir det nästan alltid något nytt till garderoben. Idag blev det dessa två för sammanlagt 80kr.

 

Livet som Vera

Att jobba ibland på dagis, ibland på äldreboende och främst bara sitta hemma leder till att man inte får så stor nytta av garderoben. Outfitsen på dagis består egentligen bara av några få saker.


Underställ (kanske inte i form av onepiece, och kanske inte med tillhörande boots och cowboyhatt, men nästan lika coollt)


Vintervantar (som man ändå fryser av)


koftor (två som man har varannan dag)



Fleecetröja (för att känna sig extra sexig)

Termobyxor och vinterjacka (fult, men skönt i kylan)

Såklart ska det ju regna ibland också och därför har jag kostat på mig

Ett skitdyrt regnset som är jäkligt tåligt mot regn, jäkligt dåligt mot kyla (det går såklar inte att få plats med jacka o brallor under så därför fryser man ihjäl i regnet)

Men. Hur mysigt är det inte att få umgås med sånna här sötsaker?





 

Baka

Har jobbat tisdag och onsdag på en förskola vid mig. Kul men påfrestande, speciellt för immunförsvaret. Har rykt på en förkylning men ska jobba imorgon också. Förhoppningsvis blir det inte allt för jobbigt. När jag känner mig liten och klen blir jag alltid väldigt sötsugen. Därför har jag kollat på bilder på snask och har kommit fram till att jag måste baka en "chocolate silk pie" som på bilden nedan någon gång snarast!
Chocolate Silk Pie Recipe

Lägger ut receptet Här för att någon annan ska kunna testa på samt för att jag själv ska hitta det, hihu.

Himlen är fantastisk

Visst?


 

 
 

Himlen är fantastiskVisst?

 

Jay-Z x28

Här kommer de 28 bästa bilderna av Jay-Z konserten som jag hittade på kameran. !
 
 
 

Monica Z

Ikvälll blir det bio med Mathilda, ska bli kul, länge sen sist. Lite mat på det blir det nog också, en bra fredag!


RSS 2.0