Beroende

Ja... jag har blivit beroende. Det är en ganska gammal drog som heter FRIENDS. Kan inte sluta titta. Känns så bra i hela kroppen av det. Kollat igenom tiotals avsnitt under lovet. Nästan varje dag. Det här är inte bra. Men det känns så bra!!! ÅH, bästa serien ever...


Kommentera mera

Hej! Nu var det ett tag sen jag uppdaterade. Men jag tänker skylla lite på er faktiskt! Ni måste kommentera mera! Haha, jag känner att ingen läser min blogg typ, och blir inte alls taggad på att skriva om ingen kommenterar, så ni får la bli bättre på det! ;)

Imorgon är det nyårsafton och jag är faktiskt väldigt taggad. Jag ska först till knivsta, sen på fest i stan och sen på fest nr 2 i stan ! Ska bli kul :) Dessutom är jag väldigt taggad på att styla mig! Tror jag ska köra på svart klänning, rosa läppar, lockigt hår, svart ögon makeup och de övre av dessa:

Dock så ska jag klippa av dem lite, då de är sjuuuukt långa. 

På Nyår får man ju gå all in, så det ska bli skitkul!! Hare <3

Ut med det gamla in med det nya

Hej! Jag och mamma åkte vid tolvtiden till boländerna för att besöka elgiganten och IKEA. Ikea var dock stängt, så fick bli Elgiganten och rusta istället. På Ikea hade jag tänkt att köpa en ram och tvbord. Eftersom det var stängt kollade vi på Rusta, som inte hade några bra. 
 Jag har under veckan som varit rensat och gjort om lite på mitt rum, vilket ledde till att jag kände att en ny tv behövdes. Denna köpte jag för julklappspengar plus en presentcheck. Denna blev det:


                                                              
32tum kändes som en lagom storlek, dessutom med tanke på priset! :)

På rusta köpte jag min älsklingsprodukt:

                                                             
Hahaha, lite pinsamt, men är sååååå awesome!!

Dessutom köpte jag lite billig men bra hudvård :)
Ha det så bra!

Julafton

Julaftom börjar lida mot sitt slut, och trött som tusan är jag. Julafton har varit lugn men hektiskt på samma gång. Inget superspeciellt, men mysigt. Fick lite fina juklappar plus 2000 kr. För dessa (plus egensparade) ska jag nog ev köpa en platt-tv och en skivspelare!

Dessa två nagellack fick jag, vilka blir perfa till nyår!






Morgondagen

Morgondagen blir en lite tråkig dag. Jag måste försöka få mkt gjort så som :
*Städa toa
*Baka julgodis
*Pynta gran
*Pynta hem
*Rita klart ett alldeles speciellt julkort
*Bestämma hur jag vill att mitt rum ska se ut, sedan rensaaaaa

Åh, om jag bara kunde planera upp mina dagar så skulle det bli så bra!! Kommer bli att jag bakar och kollar Friends. Måste försöka klara't!

I år är det faktiskt första gången på länge som jag inte vet vad jag ska få i julklapp. Allra helst vill jag ha en sådanhär typ:


Makeup

Blev sminkad på makeup store igår! Nedanstående bild är resultatet! Fick även välja smink för 495 kr, så det fick bli en awesome foundation och två läppennor (den på bilden och en knallrosa) känner mig väldigt hipsterig, men samtidigt, man kan inte vara någon annan än den man är, och se ut på annat sätt än man vill, ellerhur?! Idag har jag bakat, efter en awesome utgång igår så har jag varit lite seg. Blev rocky roads och fudge. Nu ska jag och mamma se den årliga traditionen "Love Actually"! Älskar den filmen!
 Bilden är lisas, som jag hipster-redigerade lite, och fler bilder kommer nog komma inom snar framtid, hare! <3


Skryt

Alla som hatar skryt bör kolla bort nu.

JAG ÄR SÅ LYCKLIG!! Har haft det ganska väldigt painigt på senaste tiden (som ni kanske märkt av under en hel del inlägg hehe...). En faktor till detta var allt slit i skolan. MEN denna vecka som varit har verkligen varit nice, Geografiprovet= MVG, Svenska B kursen = MVG och finally det som jag satsat mest på PsykologiPmet= MVG!!!
ÅÅÅÅÅh, känns såååååå skönt när allt hårt arbete verkligen lönar sig. NU: JOLLOV!!!!!! ÅH, Livet känns lite bättre nu. Hihihi

Sorry som sagt var för detta egoboost inlägg, men är sååå stolt över mig själv just nu :D

HAHAHA

UNDERBART!



Lördagsplugg

Alltid lika kul att plugga på en lördag. Eller? Aja, känns skönt att få lite gjort, så ska försöka plugga i en timme i alla fall! Ikväll kommer Mathilda hem till mi casa, ska bli mys, vi ska sjunga o spela lite musik :)

Här kommer några bra låtar av en tjej med Lykke Li röst!






Vinterlandskap genom mobilen

Trots att jag varje morgon spottar och svär (bokstavligen) på att det är vinter och snö ute, så måste jag medge att det vissa dagar kan vara väldigt vackert väder ute. Förra lördagen var hur bra som helst, umgicks och bakade med Rosanna, slappnade av och bara mööös. På vägen hem var himlen och träden hur vackra som helst och jag plockade fram kameran. Eller snarare mobilen, vilket ledde till ganska halvtaskiga bilder, men man kan ändå föreställa sig hur fint det var. Gillar ändå min mobilkamera med tanke på att himelbilderna faktiskt är tagna från inuti en åkande buss, på långt avstånd.


Rosa hår dampet

Tänkte jag skulle visa hur resultatet blev efter färgningen och hur det skulle bli, så kanske ni färstår lite mer varför jag blev lack över det hela heheh.

Så här skulle jag få det trodde jag:


och såhär blev det :


Några små rosa skiftningar, men inte alls vad jag förvänta mig. Så ingen färg jag kan rekomendera!

Sluta vara så jävla bitter

känner jag att jag kanske borde bli tillsagd. Inser att mina senaste inlägg alla varit bittra. Så.... Nu när jag inte e bitter kommer jag inte på ngt bra att säga. Happ. 
Ger er en liten random, men badass soldat.

FML igen

Varför skka all jävla skit gå så jävla pissdåligt för mig. Jag hade EN sak att se fram emot. Jag la ner skitmkt tid på att färga håret såhär: 



Väntat 3 dagar med lyckan i halsen över att få så fint hår. Väl färdigfärgat och torkat, ser det ut så då? NEJ. Ser ut som någon spytt lite lax här och där i mitt hår. FYHELVETE VAD FULT. ÅH jag orkar inte all skit. Fuck my fucking life. HELVETE.

Mashup

Hittade en mashup av 2012 låtar på Youtube. Hur impad som helst av att folk kan ta så många låtar och göra dem till en enda sammansatt!



Förresten såg jag den här videon på MTV för ett tag sen, tycker låten är relativt fin, men hans munrörelser? Varför? Looks crazy dude....


God, give me

something to look forward to, please! Julafton och nyår räknas inte.
Det känns så viktigt att ha saker att se fram emot, annars känns livet ganska meningslöst, håller ni inte med?

FML

Åh, fucka mitt liv i arslet. (euw). Jag och dani bestämmer oss för att ta o dra ner till sista danslektionen. Skyndar mig till bussen, får vänta på bussen, åker bussen, skyndar av och in i dansstudion där jag möts av Dani och alla... andra? Var fan e alla? JASSÅ. Det var sista dansen förra gången. Får man ta bussen hem o stå o vänta i kulan i 20min då. Fuck nej. Jag går hem. Pulserande i snön med kalla byxor och en brinnande nackspärr. Helvete vad jag hatar vintern. Åh vad allt ska vara jobbigt. FML. När allt känns piss ska allt annat göra allt lite mer pissigt så att man tillslut står i en enda stor sjö av piss. Tur att man har roliga vänner som färglägger vardagen lite i alla fall. Nu ska jag gå o duscha av allt icke-existerande duschsvett. Hejdå alla icke-existerande läsare

pust...

Har gjort klar en mycket dålig uppsats om Hobbes och Locke. Nu har jag bara en till filosofiuppgift att skriva. Uschamej, hatar filosofiiiiiiiiiii. Prutt. Som ni kanske märkt har den här bloggen varit ganska fylld av hat på senaste tiden, därför ska jag inte säga hur mycket jag HATAR snön. Uschiamej.
Detta är dock snyggt!!

När man inte pluggar

Ibland får man ta pluggpauser. Även om mina kan bli lite för långa ibland. Måste sätta igång med plugget alldeles strax, men tänkte bara visa ett litet dregelkollage jag satt ihop. Bered er på foodgasm


Om jag var rik och aningen mer vågad

Skulle jag ta mitt pick och pack och dra till varmare breddgrader. Fyihelvete vad jag hatar den här kylan. Fryser sönder min själ. Dödar allt som kallas värme. Jävligt ologiskt. Eller?
Usch.
Lilla blomma. Du lever inte längre. Fast det är egentligen inte kylans fel. Det var jag som dödade dig. Jag som plockade dig ifrån dina vänner.

Filosofi

Så försöker man skriva en filosofiuppsats då.. Går ju bra. Eller? Det enda filosofiska jag har att säga nu prutt. Mitt nya favoritord. Så jävla fult.

RSS 2.0