Muminpappans memoarer

Läste den första meningen. Lät hur mysig som helst. Var därför supertvungen att låna den från skolbiblan. Nu måste jag plugga, sen läsa innan sovtime.

"En gång när mumintrollet var alldeles liten gick hans pappa och skaffade sig en förkylning mitt i den allra hetaste sommaren." OBSERVERA : "Alldeles liten" och "skaffade sig en förkylning" HUR MYSIGT?!
 

Student 2013!

Har nu ÄNTLIGEN beställt studentmössan!!!

Hihih, lite hemlis måste det vara ;)

Ny design

Inte helnöjd, inte helnöjd alls faktiskt. Men duger för tillfället. Heh.

Gamling med matsug

Ska plugga. Jag lovar. Men när man börjar kolla igenom gamla bilder är det väldigt svårt att slita sig. Hittade lite gamlingbilder och maaaaaat, som jag tänkte dela med mig av!

Sommarkänslorna flödar. Känns bra att det framåt nästa vecka ska bli -14 grader. Nån som känner sig manad att ta med mig utomlands?

To do

Julen börjar närma sig. Första advent är på söndag redan! Gjorde en liten "to do list" nyss för att hålla reda på sakerna. Tyvärr kommer den förmodligen fyllas på mer allt eftersom.... Men men. Gullig blev den i alla fall!

Eternal sunshine of the spotless mind

Titeln på en film vi fick se i 1an på gymnasiet som jag har för mig var riktigt bra. Nästan psykadelisk. Gick på svt2 idag så jag bläppade förbi den lite då och då. hamnade på en scen där kate winslet var så jäävla snygg! Tänkte jag skulle dela med mig av den:
 

Med pistolen mot huvudet

Om jag här och nu var TVUNGEN att tatuera mig, skulle det vara någon av de två jag ritat på bilden nedan. Boxen skulle dock vara mycket snyggare. Heheh...

Mycket plugg ger många blogginlägg

Känner så. Ju mer plgg man har desto lättare är det att blogga. Jag gör allt för att slippa plugga. Känns som jag är mycket bra på planera. Snygga kompisar har jag i alla fall!


Fml

Åh vad all helvetesskit ska dryga. Livet drygar. Till det säger jag bara :


Bloggare

Min kompis har precis blivit ny bloggare, eller i alla fall skaffat ny blogg! Checka in den! :D

www.grisigt.webblogg.se

Image and video hosting by TinyPic

She's hot right! ;D 

13 dagar

Höll Svenska nationella talet i fredags, kändes som det gick bra. Ändå är jag inte lika lättat som alla andra verkar vara. Det enda jag ser framför mig är följande dagar och veckor av prov och uppsatser i floder. Usch. Dock så lättar tyngden någorlunda när jag kommer på att det bara är 13 dagar kvar till 1 andvent. Då det är okej att lyssna på julmusik och bara mysa!

Det var en gång en Halloween

En skadad fotbollspelare som sedan blev vampyr, en djävul, döden och en docka. Fest i ett färgskiftande hus med andra läskiga typer. Det var Halloween det!





 
 

Stockholm genom mobilen

Under höstlovet blev det en härlig tripp med Ghiselle och Stina till Stockholm! Mycket secondhand men lite shoppande, hur går det ihop?
 Lite bilder blev det i alla fall, men mest på härliga peruker från Beyond Retro. Enjoy ;)


Fina tjejor det där!

När barnen inte sover

Vad gör man när klockan strax tickar halv tolv och grannarna ovanför ska hålla på att rulla en barnvagn över golvet. Inte fan vet jag. Bli irriterad?!

Klantigt, SD

Jag är inte politiskt insatt och kan inte säga att jag är för något parti så där extra mycket. Dock kan jag säga att jag tidigare inte gillade Sd, och efter att ha sett det här Videoklippet inte direkt fått en bättre uppfattning. Helt sjukt, men definitivt värt att se om man inte sett SDaren Erik Almquists uttalanden till olika personer. I klippet säger han saker som "hora " och "blattelover" helt dum i hela huvet. Klippet r bara 8 min långt, checka in det.

http://www.expressen.se/nyheter/sd-toppens-attack-skit-i-den-lilla-horan/

Nackspärr

Så kan det gå när man på musikalträningen gjort allt för många huvudsnurrningar.
 Just nu slappar jag framför datorn efter städ av både badrum och sovrum. Kollade på förhandsvisningen av greve holm. Känns lite tråkigt att dom gör en ny, då den första är oslagbar. Helt dålig verkar inte den nya, men skådespelare idag är helt enkelt inte lika bra som förr! Dessutom är det ine alls samma grej med den moderna bilden, då det var så mysigt att kolla på det lite dunkla, B-iga. Aja, kommer iallafall bli kul att se det första avsnittet!


Om ni undrar varför tjejen har ett hål i handen så är det pga spöksnor. haha

Tuggummi i hår

Vet inte vad jag villl göra med håret.  Är trött på det jag har nu, men för feg för att göra nåt nytt. Det rosa håret kändes ganska väldigt hippt och lockade till sig en hel del beundrare. Är lite sugen, men det känns lite "efter" att ha så nu, och på nåt konstigt vis känns det som det finns en del nackdelar med att ha rosa hår. Åh, jag kommer gå å grubbla tills jag dör.

Lack

och då menar jag inte lack som i nagellack, utan lack som i Fan va lack jag är. Fick hem ett paket av nå hår-och nagelväxarmedel. Detta kostade 39 kr frakt. Nu har jag fått en till där de förväntar mig betala 300 spänn!!! Detta visste jag inte om men tydligen skulle man köpa det oxå!! Får inte tag i kundtjänst för att det är för sent. FAN VA ARG JAG BLIR! Har skrivit ett litet sur-mejl o hoppas verkligen att jag får skicka tillbaks dom, annars kommer jag DAMPA! Åh...

RSS 2.0