Att välja mascara

Jag köper nästan aldrig mascaror; antingen får jag i födelsepresent/julklapp eller så får jag en av mammas 10000. Nu är det dock dags för mascaraköp. Fick en av mamma från face. Så dålig! Kladdar jättemycket och ger ingen volym. Dags för ny. Någon som har ett tips på en som ger långa fylliga fransar? :)


Att välja mascara

Jag köper nästan aldrig mascaror; antingen får jag i födelsepresent/julklapp eller så får jag en av mammas 10000. Nu är det dock dags för mascaraköp. Fick en av mamma från face. Så dålig! Kladdar jättemycket och ger ingen volym. Dags för ny. Någon som har ett tips på en som ger långa fylliga fransar? :)


Lite sugen

Nu när jag faktiskt vant mig vid den nya hårfärgen och till och med börjat tycka om den, så blir jag väldans sugen på page:

Det finns så många olika snygga pager, och jag tycker man ser så vuxen och stilren i dem.
Men. Pagen kommer nog inte finnas på mitt huvud på ett bra tag då jag 1. Har så tunt hår vilket gör den lite sliskig, 2. kommer sakna det långa håret 3. kommer tröttna 4. kommer känna mig ful när det är ostylat.

Mina slitna toppar måste dock bort. Då jag inte pallar lägga värdefulla pengar på frisör (trots att jag sagt till mamma att jag redan gjort det) så ska jag försöka mig på att toppa själv imorn. LÄSKIGT! Blir det allt för dåligt så drar jag bara till frisören på måndag! (I värsta fall kan jag ju alltid färga såhär? ;))


Ha det så bra!



Att lägga sig 21.30 på en fredag

Jag är så trött efter veckans musikalande att jag skulle kunna somna på plats. Problemet är bara att jag inte orkar gå o sminka av mig och borsta tänderna. Hahha blir nog inte sängen förns typ 00.00....
  Musikalen börjar bli bättre, men jag är ändå inte helt orädd, är så mycket som inte är perfekt. aja. Nu orkar jag inte skriva mer. Ska vila lite...
hej svejs

Myskläder och personer som får en att plocka fram smilet

Nu börjar jag äntligen gå mot det friska hållet- hallelujah! (Om någon smittar mig innan musikalen så är den död. DÖD I TELL YA!)
I alla fall. Idag kunde jag därför gå till skolan och musikalträna. På med myskläder. Har letat de mysigaste outfitsen jag bara kan ha denna vecka då mycket består av scenklättrande, väntande och fikande. På med de svarta pimplegginsen, snygga men mjuuuka.

Idag blev jag glad. När jag kom till skolan med smörpopcornsfärg ( som jag kallar nyansen) på håret så fick jag bara komplimanger! Så lätt människor kan göra en glad! Visst, håret är inte som jag önskar, men lite bekräftelse sitter aldrig fel! Haha, förväntade mig typ buningar och en folkmassa springandes med facklor när jag kom in i skolan. Nope, did not happen. Just the nice compliment. Yes now I'm English. 
 
Nu ska jag FÖRSÖKA plugga lite religion och sedan lägga mig för att vara pigg o fräsch imorgon! Ha det bra människor!

När man inte blir så glad

När man ligger hemma med magont, ryggont, näsont, halsont, huvudon och en städigt rinnande näsa blir man inte så glad.

När man missar massa musikalsaker för att man är sjuk blir man inte så glad.

När man inte orkar resa sig ur sängen då hela kroppen nästa kollapsar så fort man reser sig blir man inte så glad.

När datorn är asseg blir man inte så glad.

När man inte orkar plugga fast man har aaasmycket plugg blir man inte så glad.

När ens hår är så slitet att halva förmodligen måste kapas blir man inte så glad.

När man färgar håret för att det ska se ut såhär:

 
Men man istället ser ut så här:

så blir man inte så jävla glad. FML. Jag måste alltid ha sån otur med hår. Nu ska jag testa 2000liter blondshampoo och annars klipper jag fan kolsvart potfrilla.
Hejdå


Ett försök till disco

Idag traderafyndade jag. Som jag gjort lite under senaste tiden. Farligt det där. Förut fick jag i alla fall en sånhär sötsak (väl behövlig då min började se ut som en soppåse)
Makeup väska sminkväska FACE, NY.
Det fina med tradera är att denna som kostar 250 ny (den var inplastad o därför ny) kostade 42 kr på tradera. Inte alldeles fel enligt mig :)

Nu till dagens köp. Ett lyckligt sådant som kan leda till olycka. Det svåra med tradera är ju att man aldrig vet om sakerna är snygga irl och om de kommer passa. Jag var så vågad att jag köpte ett par discopants. Dock inte sådana coola från American Apparel för 800 (min plånbok sade stopp) utan ett par med dragkedja i sidan och inte där framme. Kan bli hur jävla fult som helst, eller helt amazing snygga, så som discopants ska vara. Jag har i alla fall betalat in mina hela 74 kr för dessa och hoppas på att de ska komma innan fredag. Ska bli kul att se om öppningen av paketet skappar sadface eller happyface. DET ska jag höra av mig om när det väl är öppnat!

Tights Bik Bok

Några sånna här enkla fjuttbilder fick man se på tradera, men jag hoppas att mitt 74 kronors köp håller upp Am. Apparel standadern! hahah


Om man letar så kan man finna

ganska så mysiga blandade gamla foton som ligger i en mapp tillägnad blogg och tumblr.

 

Ikväll blir det filmmys med fader min <3 




Colors

Om ni kollar facebook ofta så har ni kanske sett photoshootbilderna. Därför orkar jag inte lägga upp dem här och nu. Lägger istället upp en och samma bild i olika färger, för att göra den vita vardagen lite färggladare!


Elak sneak peak

Hade en Photoshoot med Felicia och Anadora idag, här kommer en liten dålig sneakpeak från den ;)



Riiiight?!


när skolan är som tråkigast

Varför läser man så himla mycket böcker i skolan? När jag äntligen avslutat "mannen utan öde" så måste jag fortsätta med Jane Eyre. Är på s 60 av 400... Fick dock den smarta idén till mig att jag skulle kunna lyssna på den på internet som ljudbok istället, för att spara maaassor av tid. Enda problemet med det är att efter att ha sammanställt alla minuter för varje kapitel, så insåg jag att det skulle ta 15 h för mig att lyssna klart på hela. Hello filmen, here I come!!


RSS 2.0