Favoritklänningen

Ska på idag. Min kiloprisklänning från Berlin. Kärlek <3
 

Läskig känsla

En läskig känsla är när man har fått höra alla sina betyg, har kastat allt i sitt skåp och lämnat in både nyckel och tag till vaktmästaren. Betyder detta att jag inte har någon behörighet till skolan längre? Mitt hem de senaste tre åren typ. Wow, konstig känsla att det är en vecka kvar till studenten... 

Sånnahär stunder kan vara det bästa med sommaren!

Promenad

Denna månad har jag och pappa, som knappt syns längre, gått på två promenader i stabby. Himlen kan enligt mig vara bland det vackraste som finns. Efter pappa då förstås. Och mamma, som har firats idag.
 

En magisk kväll

En pappa och en Vera på kvällspromenad
En solnedgång som färgar himlen i olika glassnyanser
En måne som får världen att kännas underlig

 

Sommardag

Sjukt varmt idag. Har spenderat dagen mestandels i solen men även framför datorn och plugg. På fredag är mitt sista gymnasiejobb någonsin- Ma C nationella (och jobbigaste ever). På grund av detta unnade jag mig lite saker i fredags, det tycker jag att jag förtjänar!


Nipplecovers till le nipples, klackskor till mina döda fötter, egengjort hårband till hår med utväxt, mascara till trötta ögon samt vattenfast eyeliner till studentögonsmink som ska hålla hela dagen!

I lördags kom min lilla voffsing hem, nyopererad och söt som få <3
 

Sommarlooken på

Idag blev det röd kjol med vit magtröja till, imorn blir det byxdressen från Berlin.. Åh härliga väder <3


Om

9 dagar gär jag mitt sista skolprov någonsin
14 dagar är min klass skiva
21 dagar tar jag studenten
 SJUKT.

Om två dagar

så ska min lilla mupp opereras. Inget vanligt sommarlek (som hon älskar så mycket) blir det för hennes del. Men förhoppningsvis så blir hon bättre, my baby <3
 

Lite tecknande

Blev det i allafall igår. Jag blev nöjd med skuggorna, men tycker inte att den blev så bra som jag väntat mig, den blev inte så mjuk och inte heller så jättelik Beyoncé, men tänkte ändå visa hur den ser ut nu, la ner rätt så mycket tid på den så!


Ritsug

Åh, känner ett så sjukt stort sug av att rita, men om jag börjar så vet jag att jag kommer att fastna i några timmar- vilket jag ine kan då jag har plugg plugg och plugg... Jobbig känsla!


Lite gamla teckningar. Den jag är mest nöjd med måste nog vara den näst sista. Tycker att jag verkligen fick fram det verkliga i apan och giraffen!

Sådant man bara köper i vårvärmen

I Berlin var det verkligen vår. Idag i Uppsala är det 18 grader ute, men det känns ändå kallt. Blä. 
  När man är på våriga ställen tillåter man sig köpa våriga saker, sådant som funkar utmärkt i värmen. Längtar tills jag kan använda det blåa.


Wet n' Wild

Har letat efter en sån här, och otroligt nog så hittade jag en idag, på Nelins! Ingenstans i Uppsala (typ) så kan man köpa wetnwild, men på Nelins går det! Skumt, men ska bli kul att testa den då jag bara har hört bra saker om den och all choklad jag har ätit på sista tiden inte har varit så rolig för min hy! (ny forskning visar att choklad faktiskt är sämre för huden, trots att man länge nekade det!)


Jag gör som Reinfeldt

- äter kladdkake ballerina!! Så goda att doppa i mjök!


RSS 2.0