Vart tog inspirationen vägen?

Min kreativa hjärna säger stopp. Fast ja, ändå inte. Jag känner mig inspirerad till att börja använda en rutig skjorta, till att rita gustav vasa till skoltidningen, ta fram storebrors tjocktröja han använde när han var 8, och hitta en snygg jacka som jag sen ine vill köpa för att jag har så många och jackor är dyra. 
 Den inspiration jag vill ha finns dock inte där. Jag vill ha inspiration till att börja måla igen. Jag vill ha inspiration till att pimpa rummet. Jag vill ha inspiration till att sätta igång med läxor. Men nej. Den finns fanimej inte där. Vad skola jag göra? Jag ritar nog klard lilla Gustav, och skiter i allt annat. 

 

sånt här gör jag inte nu längre.

Lördagen

den sista lördagen innan skolan sätter igång måste jag säga blev riktigt lyckad, med vaksalatorg på förmiddan, firande av daniella på kvällen och dansande tills kroppen gjorde ont på natten. Tänkte visa mina senaste shoppingfynd!



Dessa plus en grå hoodie köpte jag på vaksalatorg med Lisa, Emma och Hilde, mycket trevligt! Att allt gick på sammanlagt 78:- var ju även det trevligt! 
Ha de bra, ses senare alla 100 000 läsare!

3x4

fick en liten kommenar om att visa upp byxorna jag nyligen köpt, inga märkvärdiga egentligen, men visar upp dem iaf!

Hahah oj va dåliga bilderna blev..
Iaf, nr 1, högmidje, cheap monday, 15kr// nr 2, låg midja, cheap monday, 15kr// nr 3, chinos, JC, 20kr// alla från Emmaus och stadsmissionen stockholm.

Yes, det var det. Idag var första skoldagen, helt onödig med rektortal i aulan, samling i klassrum och mat. Kul att träffa kompisar dock. Nu ska jag rita lite, avslutar med att visa 4 naglack jag köpte förra veckan för 10kr/st! :)

Höst?

Är hösten på G? Känner att höstkänslorna ligger i luften. Folk har börjat klä sig mer höstigt, och bara det att jag, som annars andas sommarkläder inte kan hitta inspiration till sommriga kläder utan bara höstigare, säger ju en hel del. Vädret hjälper ju inte till direkt. Jag gillar hösten, men ser verkligen framför mig hur man går och fryser i hundratals dagar i vinterrusket och tänker att sommaren aldrig kom. Är det så här det ska va? 
Fasen va tråkigt detta vart, men blir så deprimerad av att tänka på att skolan blrjar om 4 dagar. FYRA FRICKING DAGAR!! hate it.

Sthlm

Var i Storstaden med mor här om dagen, exremt trevligt med secondhand-strosande och handling av tre par byxor. 50 kr vart det. Najs. 
Igår var jag med Daniella och såg filmer, très mysigt må jag säga!

Träffade Johhny här om dagen, trevligt det med!


Sötheter och god sushi








De senaste dagarna i repris, promenader med Gotti, Loppisfyndning, Världens mest awesome sushi som t.om. getingar diggar, och tillsist värdens minsta lilla gulletussvovve.

Lön

Happ, då var lönen man fick den 27e slut då. 



Nej då! Skulle inte vara möjligt för en liten snål-Vera som jag! Men, jag har faktiskt varit och shoppat lite såhär på slutet av sommaren. Dock inget jättestort (förutom mobilen). 
Nu vet jag att ni så super-duper-jätte-gärna vill se allt jag shoppat, så då ska ni såklart få det! * dock inte ALLT. Men ändå.. HEHHEH 



Halsbandet med kors köpte jag som impulsgrej på Gina för 20 kr. Det lite finare (enligt mig) medeltidsinspirerade hittade jag på en marknad i Visby. Skönhetsprodukter behövs, och är faktiskt från ÖB och Visby. Skärp och tröja fick jag gratis på Återbruket, då tjejen i kassan inte orkade räkna ut priset... Konstigt men nice.

För er som tycker dessa inlägg är supertråkiga, kan jag slänga upp en bild på en helskön typ jag träffa på på Gotland:

Alla nöjda och glada nu? Mer bilder från sommeren kanske kommer om ett tag! 



RSS 2.0