Här vankas det kalas!

yes, snart blir det paketöppning av mor min och ja må hon leva från min del. God tårta blir det nog oxå.
Allt jag hade att säga! Hejdå


Naglar

Jag är en sån person som knappt kan vara utan nagellack. Så jag målar på nytt någorlunda ofta. När man målat på det nya nagellacket ser det ut typ såhär:

Men hur kommer det sig då att efter en ynka dag ser det ut så här:


 

Och så ser man kändisar och dylikt som har sånnahär naglar :


Hur håller de sina naglar sådär fina? Vafasen, målar de på nytt varje dag eller? Då lär de ju se ut såhär under nagellacket:

(Euw.) 
Så hur beter man sig för att få sådar fina naglar då?! Fan, ett jävla mysterium det där. Nu är jag trött i skallen av allt tänk och slappnar av med lite plugg. Fyfan.

Tvefjärtar måste vara det värsta som finns.

Fyfan. Stresssssss, ska dra till mor min om 20 min, måste packa, klä på mig mm. Inte tid att blogga. Men, har pluggat hela dagen så är såå trött. Blä. När jag kommer till mamma blir det mer plugg. Kul. Visst älskar ni sånna här klago-inlägg? Väldigt meningsfulla.
Nyss kröp en tvefjärt på mitt rum. Jag kallar dem tvefjärt eftersom tvestjärt är mer svårstavat och dessutom påminner mig om den äckliga stjäften. Fy.

Audition

Hej! sitter framför ett tråkigt avsnitt av projekt runway och ska strax sätta igång med plugg. Det har varit en lång men bra dag idag! Först ett prov i religion som jag tror gick ok, sen auditionen till musikalen. Det kändes mycket bra, men har ingen aaaaaning om vad som blir här näst då hon man sjöng för försökte vara så opartisk som möjligt. Är iaf nöjd, och dessutom har de ändrat musikalen till "Legally blonde" något som känns ganska mig(dock inte kläderna)! hihi



Det bästa är att någon kommer SPELA chihauhan! HAHAHA, hoppas inte på den rollen xD 

snork

As I went down in the river to pray... En mycket uttjatad låt av mig och Klara vid skåpen i skolan. En låt från filmen Brothers where art though, en av mina favoritfilmer som jag nu sitter och skriver en liten redogörelse om. Inte så hemskt kult.
Imorn blir det audition till skolmusikalen, scary. Får öva lite idag så de tre låtarna sitter. Blir lite nervös bara av att tänka på det nu. Plus att jag har värsta huvudvärken o näsan rinner. Skitkorv. Aja. Har ni tråkigt kan ni ju youtuba O' brothers where art though på youtube så kommer lite härlig musik ;)

den där cupcaken

som jag ätit alldeles för många utav såg ut såhär, jävligt god med nutella och kladdkaka. Kan misstas med bajs enligt vissa. MEN NEJ.

cupcake

Har ätit två idag, två igår och tre i lördags. Yum, fast blä, haha.
Fick just coaching av Klara till min audition på onsdag, nervöös!!


Twiggy clone

Ritade en bild på Twiggy här om dagen, inte helt klar, men nöjd hitills :) Bestämde mig att ta en paus i pluggandet för att redigera bilden på flera olka sätt. Den första bilden är orginalet, de andra de coola nya.











nej men är det inte dags att lägga sig,

jo det är väl det. Ska ju ändå vara på gymmet 11.00 imorn. Hurtigt om jag får säga det själv. Känner mig extremt inspirerad, så inspirerad att allt bara kokar över och allt känns bajs. Japp, så är det bara.
Hejdå

Sötheter

















hard work work

tio sidor historia om Sicilien, på Engelska, med ord som Acquisition. Nu kanske du tänker att det är väl inte så farligt? JO det är det. Haha. Fän. Dags att sätta igång då, har ju ytterligare ngra 50 sidor att läsa på Engelska, Svenska och Norska. Aja, nåt lär man ju lära sig.

3 inlägg på en dag, tror du att du är en kändis eller?

nej.men vill bara visa mina inköp from 50%off at the stadsmission.

Antisvettlinne


två ljusstakar


skjorta

Allt för 35 riksdaler. Just sayin.





svamp och spya

Eller ja, trots att det kanske ser ut som spya, så smakar det inte det. Kanske om det hade varit änglars spya, men den har jag inte smakat så det vet jag inte. Det som ni snart ska få se är INTE spya, utan asagod GINO. Mmmm....


Dreeeegel... 

Som ni kanske anar (eftersom jag antar att det typ är stina, lisa och dani som kommer läsa detta) så kommer det bilder från svampplockningen... NU

Nämmen, dedär var ju ingen svamp.. Men lingon hittade vi också!

denna åt vi ej


Men (nästan) alla dessa åt vi upp!

O dessa tre gigantiska oxå.. Gigidi.

Glada svampisplockare!


Hihi, bättre sent än aldrig!


peta sig i armhålan med en böjbar blyertspenna i takt med Bob Dylan musik

ja, så kan det bli när man precis målat naglarna och inser att det kliar som bara den i armhålan. 

Money makes the world go around

Det här med pengar alltså. Pengar är min värsta fiende och min bästa vän. Jag vet inte hur jag ska behandla dom riktigt.... Idag köpte jag en kjol för 150 kr. Billigt, tänkte jag. Sen kom jag o tänka på alla mina 10kronors kjolar, jackor mm, och då kändes det helt plötsligt jättedyrt. Jag vet inte riktigt hur jag ska använda mig av pengarna. Jag känner mig snål, samtidigt som dem bara rinner ur händerna och barnbidraget bara försvinner iväg. Hur ska man bete sig med dom? Svåra saker det där. 

Svampkännare

Ännu en helg har passerat. Denna spenderades inte som alla andras helger kan jag tänka mig, utan denna spenderades i Vänge med en Vera som trodde sig vara svampkännare, en Daniella som inte klagade när svampens rensningstid aldrig tog slut, en Stina som faktiskt inte alls snålade med den vita GinoChokladen, och en Lisa som var en riktig baddare när det gällde att shoppa loppis. En mycket lyckad helg Må jag säga, men nu undrar jag varför det blir som så att när man såhär på en söndagseftermiddag hittar tid till att plugga, istället kollar skitbloggar och dylikt? Jag har en känsla att 3an på gymnasiet inte kommer bli ett bra år, och allt för oplanerat från min sida. Pluggplanerare? Hör av dig till mig.

RSS 2.0