Shaaa

Idag blir det inte lika deppinlägg som igår, jag lovar! hahah. Franskan pluggades på som fan på håltimmen idag för att sen inte bli av på lektionen. skoj. Har nyss suttit och skrivit svenska uppsats, tror den blev bra, men man vet verkligen aldrig vad sv lärarna tycker :P 
Imorn blir det salsa på Uppsala DCs öppethus, skoj! 
Var på salsan i måndags oxå som till en början var riktigt skoj, men som till slutet blev ganska frusterande, då de gjorde lite för komplicerade saker för mig(Plus att min partner var lite ree xD).
Vet inte vilken salsa jag ska gå dock... Fortsättningssalsan som är imorn är lite för sent men lättare nivå, och de som var i måndags skulle man ha dansat minst 8 terminer, och jag har dansat en, hahah ! xD Hjälp någon? 

Varsågoda, här får ni en felvänd bild på mig!

Undrar varför det blir såhär.

Är så fucking less på allt just nu. Vet inte varför. Kanske för att jag hatar jävla pissläxor, att mitt fucking öra aldrig läker och att allt känns piss. Piss.

Så jävla fresh

Taconight, yesterday

Hade en aaawesome (och sjukt flummig) kväll igår med some nice people!  På köpet fick jag tacos till brunch idag, namnam!


(Emil som tar kortet)

Emma hade med sig free-stuff hon inte ville ha längre, så jag roffade åt mig två ringar, nice!

Nu ska jag sätta igång med pluggandet, skriva om ogifta kvinnor med barn, och forska i släkthistoria, byee!!

Crystal clear

Tjaaao. Igår blev det inte så mycket gjort, så får till och göra allt idag, skoj. Måste städa badrummet, mitt rum och göra läxor. På en fredag. Yeees. I alla fall, det jag Fick gjort  var ett halsband, som ni ser på bilderna nean ;) Vad tycks då? :)



Ny familjemedlem

Snart är Gotti en i familjen! Då kommer vi ta massa egna bilder :)



Kollage

Antar att bilderna säger allt




Jättetrevlig tid i linköping med jättegod mat, glassar och ett trevligt sällskap! :)



Frans.

Shit, har varit i pjamas hela dagen! Hur fräsht är inte det? Har putsat fönster, och inte så mycket mer. Får cash iaf, så det är nice. K'nner att jag lägger mig för sent, måste ju träna mig inför skolan. Började igår, och fy bövelen va trött jag var!
Nu ska jag läsa om en katt. Som heter Frans. Godnatt.

Skrivet på en vägg i Linköping

Enkelhetens kalender


Gjorde om  min gratiskalender som man fick från skolans framsida, ville ha en enkel men fin, fick bli en ung STevie Nicks på framsidan ^^

Skinnskor


Kände att det var på tiden med nya höstskor. Mina älskade cheap monday S.k clownskorna är på sin sista sluttamp, snyft.

Dessa är jag dock mkt nöjd med, sitter som en smäck och var på rea från 800 till 300 :)

Summer's over, here comes the rain





Bilder från skåne början av Augusti



Jagvetjagvetjagvet

Skulle få så jävla mycket gjort idag. Skulle lägga upp alla bilderna från skåne. Har inte orken. SISTA dagen på lovet spenderades med sprutflaska och fönsterskrapa. Putsade hälften av lägenhetens fönster, och lätt var det då inte. Städade rummet pedant-rent men är ändå inte helt nöjd. Känns som det fattas något.
 Imorn börjar första skoldagen för terminen. På en fredag. Sådär lagom opepp. Om vädret lovar, så blir det vita shorts och orange stickad t-shirt. Lite som ett sista farväl till sommaren.
 Får se om det går att sova såhär tidigt. 23.43. Förmodligen det tidigaste jag lagt mig på hela lovet. Känner mig trött men man vet aldrig vad natten har tänkt ut åt en.Godnatt

Ny header igen!

Nu känner jagg mig ganska nöjd, vad tycks? :)

Uppdatering

Folk frågar om att få se lite uppdatering, och det ska ni, men inte just nu... Förutom den här dvs. :P Jag ska skriva, lägga in bilder på mat, vänner, kläder med mera, och tom byta header, min e ju så otroligt fin just nu hahah. Det kommer komma, nån gång, håll ut! :) Kanske imorn redan! :)

RSS 2.0