Air max

Hur jäkla skönt vore det nte att traska runt i ett par airmax i vår? Tyvärr så tror jag att jag skulle bli lite för bekväm och aldrig röra ett par andra skor, så jag känner mig lite tveksam. Jag vet att det var trendigt typ förra året, men  jag har börjat inse allt mer hur lite det spelar roll om någon tycker man är "efter" eller har konstig stil. Man ska ju ha på sig det man själv tycker är snyggt, har man på sig saker som för andra är gräsliga så visar det ju bara hur mycket man litar på vad man själv tycker är fint. Jag har därför börjat uppskatta folk med "konstig" stil allt mer och önskar att jag själv vore mer så.
 

Mintgrönt och vitt tycker jag är fint.
 
 Borde vara allas stilmotto; att våga klä sig i det man gillar.
 
 

Tropisk fotobomb del 2

Det blev så väldigt många bilder i förra inlägget så gör ett till här med resten av bilderna.
 

Tropisk fotobomb

Idag hade jag det riktigt mysigt med Torun och Pappa på Botaniskas tropiska växthus. Jag och far min hade med oss systemkamerorna och fotade i klass med japanska turister (var det där lite fördomsfullt sagt?).
 
 
 
 
 
 

Januari

Januari började med inköp av ett årskort på 24/7. Jag, Malin och Johanna stod i kö 3 timmar och lyckades därför kirra ett varsit för 990 kr (jag fick dessutom en handuk haha)
Stina firades med Semlor på sin 20e födelsedag och hade sedan lite partaj senare i veckan. Så mys! Jag hade gjort en liten tavla dagen i ära!
Äntligen fick Jag, Stina, Daniella och Lisa vår efterlängtade vinkväll. Som snarare blev en spillkväll med vin överallt. Kvällen avslutades på stocken, asnice kväll!
Dagen efter bakades och spelades det Sims hemma hos Felicia, en perfekt bakisdag!
 
Det var lite av Januaris fina stunder :)
 
 

Fina tjejer

Något fuckade ur, så hela inlägget försvann och jag måste göra om det. Ville bara säga hur fina mina vänner är och hur bra vi alltid har det tillsammans. Bilderna talar för sig själva skulle jag tycka.
 
 
 
 

Äntligen

Min mobilsladd har varit sjukligt irriterande och har inte tillåtit mig att föra över bilder till datorn. Nu har jag lånat mamma och har kunnat föra över två månaders fotodokumentation. På grund av detta kan jag nte göra flera mysiga inlägg om varje händelse, utan det får bli ett om de bättre händelserna i December till att börja med :)
 
Fest med jobbet var inte illa
Inte heller alla de stunder jag mysit med Peanut o Johanna.
Det blev pepparkaksbak och american pancakes med Ville och Ulf.
Sen kom ju julafton (som jag har fler foton från nånstans) med fin gotti, julgodis och godis på jobbet, mm!
Sen kom fantastska nyår med svårfotade tjejer i fina kläder!
Detta är bara lite av December, men man kan ju inte lägga upp allt för mycket! ;)
 

RSS 2.0