Lipzzz

Kom nyss hem från El salsa! Bästa ever, shit att man kan bli så såld på en sån random dans alltså!
Imorn är det NO SCHOOL :D Haha a.w.e.s.o.m.e!
Nu ska jag läsa lite om antikens rom o sedan sova byeeee!


Skulle inte banga på att ha västa fina läpparna att kunna dekorera med massa olika färger... Fail...

Svamp idag igen








Igår blev det svampröra till middag, idag svampmackor. Men det hör ju ändå hösten till, så ska inte klaga. Något jagäremot ska klaga på är den jävla höstförkyldningen som håller på att ta kål på mig.. Men mycket sömn så kommer jag nog pli frisk så småning om. 
Bilder från ca 2 veckor sen från en jättemysig svamplockining. Blev inga bilder på Daniella, fanns inga på kameran... Konstigt... Kanske hon  varit där och raderat lite?

Cupcakes

Blev en sjukt härlig Lördagseftermiddag igår med Stina och Daniella hemma hos Lisa! Vi dekorerade cupcakes, plockade svamp och målade naglarna crazy! Just nu orkar jag bara lägga upp cupcakes bilder, så de andra får komma sen! :)





Hur awesome?

Lycklig

London kirrat. Hela köret. Biljetter, hotell, allt som man behöver. 4 månader kvar, sen kommer plånboken gråta. Jääävlar va pengarna kommer försvinna, men kommer bli så sjuuukt awesome. Dör lite inombords.

Loppisshoppis

Tjeolahopp! idag bar jag mig iväg tidigt, kl halv tio faktiskt, för att träffa Stina, Lisa och Daniella på vaksalatorg. Där gick vi runt o shoppa, Daniella en tröja och örhängen, Lisa en lampa, en telefon, en poster och tre ramar och stina fick hem vad hon länge letat efter; en s.k Blottarjacka! Själv fick jag hem det som är på bilderna nedan:
Veckad kjol 30:-

Orange transparent skjorta 15:-



Transparent lila topp (Inte samma färg på bilden) 10:-


Kort svart t-shirt, persikofärgad t-shirt, kort linne med bling-knappar, alla tre för 10:-


Alla dessa saker + ett nagellack fick jag alltså för 70 kr sammanlagt, inte helt fel, typ som en lunch på stan! På tal om det, snart drar man ner till stan för att se vad man kan hitta på under Kulturnatten, skoj :)




No sir

Var med i en tävling för en vecka sen, o trodde faktiskt att jag hade en chans, men nope, så blev det inte... Fuck va surt, me grattis till emma som vann iaf! 

ser hel obsessed ut, jagvet

Salsa

Ikväll blir det salsalslalslala! :D Heheh....
Har grejer o skriva o så, men typ... Orkar inte! Så kör på ett sjukt galet roligt klipp istället!! xD


LONDON, HERE WE COME!

London, oh London, ääääntligen har man kirrat biljetter! :D Blir från den 29/12-02/01 tsm med Stephane och Lovisa! Hur awesome blir det inte att fira nyår i London!! FYFAAAN VA JAG ÄR TAGGAD ALLTSÅ!! :D









Captain Vera Swallow

It’s been a long time since I came around
It’s been along time but I’m back in town






-Sundflower on the balcony- Golden necklace- Eye without makeup, colored eyelashes- Headband HM. Ox red scarf, New Yorker. Bag, from my sister, New Yorker.- The tracks that 6 hours of homework leaves- 


RSS 2.0