nackont

Jaa, ont i nacken gör det. Smällar man får leva med. 
Idag fick jag hem mitt 27kr halsband från tradera. Mykket fin, mykket fin. Snart skall jag äta, och sedan börja på svenska analys som skulle in igår... Woopsie. Haha men jag fick skjuta upp den för läraren. 


Åh, gårdagen i ett nötskal. För fina bilder som dessa är det bara att checka in lisa's blogg<3

gillar gillar inte

Hej! Idag är en bra dag! Förutom att det är städdag dvs. Lång håltimme på förmiddagen som spenderades med lunch på universitetet och sedan loppisvandring. Fyndade på myrorna och sirius, lisa fyndade skivor (ovanligt... haha) och dani ett skärp!

Tänkte visa mina älskade fynd som gick på 140 kr sammanlagt! :D




Jacka 50kr sirius (Jag äääälskar den, mor min hatar den! xD) skor 40kr sirius, zebra "kavaj" 60 kr. Så jävla. NÖJD!

cakes= pain for the eyes

Åh. Bakelser. Ser så fram emot tjejernas och min baknatt. Kommer bli såååå legendarisk. Nu vill jag ha ngt sött att äta. Hm. Glass. Nam nam. Hm. Mini-format. Ändå Nam nam. Mumsfilibaba. Fast her ändå mer fram emot baknatten. Jag gillar punkter.Punkt......
Hemma från gympapass/lite gym, prov och chill i skolan, och inhandling av födelsedaspresent, punkt.
Tänkte att jag skulle paina era ögon lite med min nuvarande bakgrundsbild, och även ngt vi ska baka på baknatte (BAAAAAKNAAAAAAAAAT!!!)


Vaffan. Nu gick det inte att lägga upp bilderna :(

Shelf and Thailand

Allt för att slippa plugga. Haha. Tänkte bara visa upp min tevellist som äntligen kommit upp över sängen. Sen ska bilder på vänner, johnny depp& kate moss mm komma upp! :D


Riktigt så sned är den inte riktigt, men ni vet hur data-kameror blir ^^

Åh, min fina kopp och nytt nagellack <3

Jag är inget vidare bra på att plugga, istället blir det tradera och 30 grader i februari. Imorn blir det röda byxor, skjorta kavaj och röda byxor, röda byxor, röda byxor.

Sommartimmen är slagen

Nu är det dags för våren! Klockan en H tillbakadragen, och jag känner verkligen av det! Borde plugga men är så äääääckligt trött....Hehehe
Love my camera btw





Love my dog aswell<333 

friday

vad har egentligen hänt med rebecca black låten?
Idag i skolan käkade jag o tjejerna mysluch på vågbryggan med sallad i handen och vår i luften. När jag kom hem åt jag massa ben and jerrys och kollade tv i timmar. Insåg att jag myste för mycket och gick därför på en fest vid nio. Den var astråkig (även om det var kul att vara med lite tjejer i klassen) så drog hem elva. ELVA!!? Alla sover här hemma, kl ELVA!!?? Nu ska jag kolla på vänner och äta ben and jerrys, see ya!

Guess what

you're not the only one looking forward to the summer!
Shit, kan det inte bli vår nuuuuuu, och sen sommar!!!!! Fast fixa mig ett asbra jobb först så ;)
Idag kom jag hem halv 6, och hurtig som jag var lagade jag köttfärssås, som enligt mig inte smakade nåt. Familjen gillade den iaf. Efter matlagningen gjorde jag geografiläxa, letade jobb (finns inga där man inte behöver vara 20 eller ha bil :( ) och nu sitter jag med historia. Kinas historia, finns hur mycket som helst, så fort man läser om ngt, ommer man in på ngt annat, uppror, mao, dynastier, kejsare, krig, filosofi ETC ETC. Tar aldrig slut. Puuh. Om 10 mn är det Desperate housewives!! :)



Lite våriga nagellack jag fck av sofia och felicia, tack ;D <3
Hittade en tjuga idag, någon där hemma som är jätteledsen över att den tappat sin månadspeng? Annars tar jag den.

All of these flowers

Hej! Efter en sån här underbar helg blir det på något sätt svårt att komma tillbaka till verkligheten. Blogga, städa, plugga. Nee, inget för mig. Äta godis och tv, mm, det gillar vi! Dessvärre måste man ju någongång ta tag i det andra. Jag börjar i den roliga änden. Blogga!
Bilder blir det några, men bara på blommor och presenter, för det inviger våren så vackert! (desvärre snöade det ju idag, fyfän.)

Det är nu ni som tycker att bilder på presenter är fullkomligt onödigt ska kolla bort! :))









Bild 1-3. blommor.Åååh, jag älskar verkligen att få blommor! 4. presenter, från vänner och familj, gulligaste var lillebrors örhängen som han köpt för egna pengar <3 5. tavla som syster gjort och bilder från vänner <3 6. Pilgrim- Halsband från styvfarsans barn och man! 6- Världens finaste parfymflaska från världens finaste vänner <3

Vänskap och familjekärlek mäts som tur var ine i presenter, men skulle det gjort det skulle de flesta ligga bra till ! Hahaha! Alla har uppvaktat så bra på min födelsedag, och jag känner mig verkligen speciell och älskad.
Älskar er!! <33

Magont och presenter

Hejhej! Sitter här med värsta magonten, kanske ätit för mkt godsaker? :P 
Har haft en mycket nice dag, med fint väder, fina vänner och fina presenter. På morgonen fick jag som sagt var lite träningskläder och smycke. Nu firar jag lite hos pappa, och har fått en tavla av julia och ett halsband av olle/madde. Resten ska jag få på lördag (shit, känns hemskt att fylla år nästan går ut på presenter, och godsaker förstås!)

Halskedjan och tavlan som syster min har gjort :) <3

Nu ska jag skriva på enganalsen (på min födelsedag :O) så jag slipper göra allt jobb imorn! Hare!!

myndig

Fyller 18 år idag, blandade känslor, men mestandels kul ! I helgen blir det först fest för klassen med tema, och sedan släktfest, båda ska bli mycket kul! :)
I helgen som varit har jag hunnit med mycket, sjungit mozart och varit på rosannas 18fest. Jag hade gjort en film och ett linne och båda blev mycket uppskattade! 
Jag ska nog visa ngngång lite inköp och presenter, men orkar inte nu. Hade iaf på mig mina 10kr skor igår, så sjukt nöjd! Idag blir det nog loafersarna, då det är vår ute. 
Nu ska jag mysa lite med Gotti och sedan dra till skolan vi 10, ha en bra dag! :)


Presenter är ju alltid lika kul att få! ^^ här är lite från förra året, idag har jag hittills fått träningssaker mm :)


Premiär för skorna :D

Nyklippt

Japp, nu vart det klippning. Inte så jättenöjd. Känns väldigt kort. Fast hon bara tog ngra cm. Funderar på att lägga ner bloggen och nu ska jag ut med hunden och sen plugga


bild med curls från höstas

RSS 2.0