Tänk vad fina bilder kan bli med en riktig kamera

Från Stinas blogg

 

Ett vackert universitet

En vacker Stina som inte lyckades komma med på bild men som har ett roligt projekt, två vackra tjejor som visas på bild, vackra lampor och tak, och sen lilla jag. En skojig secondhandfyndsfotoshoot blev det idag. För min del blev det via mobilen, men det blev la bra ändå!





En Stockholmstripp

blev det igår med två underbara tjejor!



 

Oh happy days

Sitter och pluggar och lyssnar på "hair" på skivspelaren. 
 Idag är en bra dag. Chokladbollarna has arrived!!!! MUMS! 

Dregglar lite efter dessa just nu också. Men de får jag den 31 mars! mums...

Vill

att min beställning från veckorevyn ska komma strax(dock så kommer det ta 1-3 veckor till)!
  Min arm känns väldigt tom utan en klocka, så det ska bli spännande att se hur ett riktig metallur kommer att se ut.


Roséfärgad klocka samt två nagellack sitter jag o vänta på, Najs!

när pluggentusiasmen är på topp

Hej! Idag har varit en ganska bra dag, har fått betyg på svenskaanalys, jobbat stenhårt på matten, fått se döda djur och inälvor i kattes källare och har arbetat med projektarbetet tillsammans med Lisa. 
 Nu återstår bara plugg, plugg och ytterligare lite plugg. "Okej" tänker jag "nu kör vi hårt, så är det snabbt överstökat"...




Några sekunder och en halv boksida läst utav 30 senare "dags för lite paus". Hahaha, har sååå lite motivation just nu, vill bara lägga mig ner och lyssna på mysig musik. 
  Känner igen som han:



att välja

mellan plugg, tv och Lp. Idag blev det tv. Inget plugg för mig. Däremot blir de nog lite musiklyssnande snart då jag har köpt två skivor samt har fått lånat mammas Hair-skiva. Älskar Hair! De skivorna jag köpte var mysig pianomusik och konstig 80tals elektro. Spännande liv man får nu när man sär skivspelsägare!


Vår var är du?

Jag som är pessimist realist har ständigt sagt att "bli inte för glada nu det kommer komma mer snö", men ändå så blir mitt hjärta så kallt när jag ser att det snöar ute. Hoppet försvinner ännu mer. Fy tusan, vi får allt hoppas att det blir vår snart, för jag saknar mina vårjackor, solen och alla vårkänslor- ja, sånt som alla går runt och tänker på just nu.

72393_475612355837313_1523444438_n_large
5_large
 

Tårta, ögon och en kopp

Det är allt ni får av mig idag
 


 

Innan pluggandet tar fart

så måste jga dela med mig lite av gårdagen!
Dagen startade med att jag vaknade 06.40 av att jag törstade efter vatten (eller så var det som mathilda påpekade de gamla känslorna av att födelsedagen är här som väckte mig). Gick upp, fick i sömnen-kram av mamma och grattis av Ulf. Somnade om igen. Vaknade runt 8.00 och gick o duscha, fick sånt där fräsch hår som man får när man fönar håret och har tolv produkter i!
 I skolan blev jag överrumplad av grattis och kramar= hur mysigt som helst. Under lunchen fick jag bilder på mig fastsatta på skåpet av Klara, Lisa, Daniella och Stina, hur najs att få bilder på sig själv signerade av andra lixom ! Dessutom fick jag Sara-Lisas och Malins egenskrivna "rolling in the deep Vera version" uppspelad av mig, så rolig!
 Efter skolan blev det kakbuffé med artis mm för hela slanten, matkoma men fantastisk gott!
 Väl hemma blev det mat och citronfrommage i stora lass och sedan paketöppning. Vilka fina paket alltså! Kunde inte vara nöjdare!
  Att fylla 19 kändes bara som jag säger Äckligt, men dagen blev helt perfekt! Här kommer lite mobilbilder!




 
Det blev en liten random bildblandning, med bilder från gårdagen!
 
 

glass

Hej! Jag är en riktig glassmänniska o så såg jag dessa för ett tag sen. Längtar tills vårvärmen kommer så man kan äta glass och jordgubbar på våg-bryggan...








Cornetto Enigma Popcorn.
Glass med popcornsmak! I mitten av våfflan finns en kolasås med salt och rispuffar med vitt chokladöverdrag.
Tydlgen så kommer de ut på olika datum, vissa har redan kommit ut och vissa är det lång tid kvar på!
Av dessa tkr jag nr 2 verkar godast. Den sista här är det popcornsmak på!
Här är ytterligare några glassar:



Vet ni?

Jag såg en sånhär vårig sak ute här om dagen:


 Ganska konstig blomma egentligen

Searching for sugarman

Såg nyss oscarbelönta "searching for sugar man" en mycket bra film om en mycket fascinerande man! jag som är lite Bob Dylan frälst kan inte annat än total-digga Rodriguez!
Här är trailern av filmen samt en bra låt!



längtar

Det finns fyra saker jag längtar galet mycket till

  • Våren och allt som hör till den
  • Loppisar med Stina, Lisa och Daniella
  • Berlin med klassen i april
  • Tågluff med Rosanna i sommar


    26_large


    Ybspkbuivpe_large
    3880573251_f6ff63a51f_b_large
    Den andra bilden är tagen av Lisa, resten är från weheartit



Konstanalys

I tisdags började vi med en konstanalys som ska redovisas på måndag. Jag och Lisa tyckte det kändes bättre att tagga till Berlin istället; jag hittade ändå ingen bra bild.
  Men. Idag så kollade jag i pappas konstböcker och fick verklgen upp ögonen för William Turner. Nu är frågan vilken av alla hans verk jag ska välja. Svårt. Här är några ex:


Turner83_large
Slave-ship_large
20090114065438_large

Så fascinerad av dem! Nu blir det päron med choklad i ugn och mys framför Killing-gänget med pappa!

Sötsaker

Nu är musikalen över. Lite skönt då det tagit upp mycket kraft och tid, men mycket tråkigt då det har varit så roligt och man har lärt känna så många. Känns jättekonstigt att aldrig vara med i en skolmusikal igen....
De senaste dagarna har jag fått lite presenter, dels för musikalen, dels för att Lisa är awesome o köpte mig ett fint armband i jordanien!

 


Fina vaa??? * Observera min vovves leende! Hahahah <3

Att göra någon glad

När det gäller presenter så är jag en genuin "det är tanken som räknas"-tjej. Då menar jag inte "jo men jag tänker på hen genom att jag köper en jättedyr present" utan "jag tänker på hen genom att jag vet att detta verkligen är något hen skulle uppskatta". 
  När Ghiselle fyllde år fick hon ingen present av mig, då jag vill ge något som betydde något, och inte nåt som ges för att "det måste". Efter en månads tänketid kom jag fram till något jag trodde hon skulle gilla. Jag la ner mycket tid och tanke i det, och hon blev glad! Det känns så bra när man gör något litet men som ändå blir så stort!
 
Varför skriver jag detta inlägg? jo, bara för att jag kom till den insikten att när det gäller vänner, familj med flera, så handlar allt inte om att man ständigt ska försöka fylla nån slags kärleksbägare genom att ge ge ge, utan det handlar om att i vissa situationer visa på den riktiga vänskapen och att man bryr sig. Det är i alla fall något som jag uppskattar!
 

Hon fick en teckning jag målat på henne och ett citrin-bullet-halsband jag letat runt efter ^^

RSS 2.0